Спортска торбичка за рака 4,7″ флу/сив – 51012

289.00 ден

Sportska torbicka za raka 4,7″ flu/siv – 51012

Вашиот мобилен телефон повеќе нема да ви пречи во вежбањето благодарение на ARMBAND футролата за трчање. Оваа футрола се нанесува околу рака по што го прикачувате мобилниот телефон и без разлика на тоа каков спорт или вежби практикувате, Вашиот телефон ќе биде безбеден и ќе ги извршува функциите непречено.

Карактеристики:

– Изработен е од тенок и еластичен материјал (неопрен)

– Лесно се прилагодува на формата на Вашата рака

– Водоотпорен

– Овозможува кожата да дише