GUMEX Типски гумени патосници – BMW X3, X4 (2018-) – 222444

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – BMW X3, X4 (2018-) – 222444

Црна боја
Фиксација: да – платформа за осветлување
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,2 кг