Гумени патосници Гумекс – BMW X3 (F25) (2010-) 217114

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – BMW X3 (F25) (2010-) 217114

Црна боја
Фиксација: бр
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,1 кг