SONAX CUT & FINISH 5/5

1,067.00 ден

Опис

SONAX CUT & FINISH 5/5 – 225141
-50% Попуст 250мл. SONAX CUT & FINISH 5/5
Иновативен ПОЛИР со интензивно абразивно дејство за брзо санирање на дефектите на боите како спрејови, траги од песок и секако кружни гребаници, измет од птици итн.Без силикони.
Работата без прашина, брзи и ефективни резултати.
Абразив – 5/6
Сјај – 5/6

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .