Полир без силикон Sonax ProfiLine NANO 208300

2,133.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Polir bez silikon Sonax Profiline NANO 208300

Фините нано полир агенси нежно го враќаат сјајот на новите и малку обледените бои. Брзо и лесно дава совршен висок сјај на бојата. Може да се полираат боите отпорни на гребаници, професионално и без холограми. Не содржи восок и силикон. Средно абразивен ефект. Без силикон. Нето: 1 л.