SONAX Profiline Ultimate CUT+ – 239300

3,360.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

SONAX Profiline Ultimate CUT+ – 239300
Полир со висок абразив 6+, лесно може да ги отстрани гребаниците (p1000 шмиргла)
Чист и економичен благодарение на технолгијата (low dust)
Лесен за бришење и голем опсег за обработка.