Торнадор за нанесување на заштита – 8638

2,527.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Tornador za nanesuvanje na zastita – 8638
Торнадор кој служи за професионално нанесување на заштита на мотор, кожа, стакло итн.
Лесен и удобен за ракување. Заштедете многу труд и оперативни трошоци.