SONAX Xtreme Interior детаиљер – 220400

700.00 ден

SONAX Xtreme Interior detailer – 220400
Брзо, лесно и нежно ја отстранува нечистотијата од внатрешните делови, кокпитите, тапацирните седишта, и други делови без да оставите траги. Го одржува изгледот на сите мат и сјајни површини како што се Пластика, кожа, гума, метал, во исто време се отстрануваат непријатни мириси. Спречува електростатско полнење и затоа е отпорен на прашина. Без силикони. Со пријатен мирис.