Bell Антифриз -100 – 3395

220.00 ден

Bell Antifriz -100 – 3395

Антифриз -100 е концентрирана течност што пред полнењето во системот треба да се разреди со деминерализирана вода, соодветно на температурата до којашто сакате да ја постигнете заштитата, a според упатството испечатено на амбалажата.