Aroma Car Ventus Ocean Calm – 994395

198.00 ден

Aroma Car Ventus Ocean Calm – 994395

УПОТРЕБА:
Одвртете го пластичниот капак и ставете го шишето во телото. Поставете го производот на решетката за проветрување. Користете го производот само во вертикална положба