Мачето Марко и кучето Дарко

250.00 ден

Кој вели дека кучето и мачето мора секогаш да се непријатели? Тие често во приказните и цртаните филмчиња не се трпат, се бркаат не се сакаат и се караат. Но, постојат и такви примери кога тие и покрај спротивностите се спријателуваат па дури и живеат заедно. За такво другарство зборува оваа сликовница…

Нема залиха