Обележувач за читање Фламинго

190.00 ден

Метален обележувач за страници со синџирче и фламинго. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите. * Може да наведете сакана боја во забелешка, но доколку ја нема таа, се испраќаат по случаен избор.

Shipping Continents: Европа


Достава од :: Македонија


Достава за 3-5 работни денови from Македонија


 

Начин на достава :

Полиса за достава


 

Refund Policy

Политика за враќање

Информации за Добавувачот