MENABO Кровен носач за велосипед Chrono – 4123

Original price was: 12,000.00 ден.Current price is: 9,600.00 ден.

MENABO Kroven nosac za velosiped Chrono – 4123

Носач за велосипеди монтиран на покрив погоден за велосипеди со големи димензии, MTB и тркачки велосипеди.

Направен исклучиво од алуминиум и челик, тој е дизајниран да ги почитува највисоките безбедносни стандарди, без никаков компромис во дизајнот.

Може да се прицврсти на сите различни шипки на покривот.

Дизајниран за: 1 велосипед со максимална носивост од 25 kg

Брава против кражба: двоен систем за заштита од кражба

Гаранција: 2 години