Busy® безжични слушалки (црни) – 51035

880.00 ден

Busy® bezicni slusalki (crni) – 51035

Безжична верзија V5.0 со RF пренос: класа 2
Транс. опсег – 2.402 GHZ
Растојание на пренос – 10 метри
Работен напон – 3.0V-4.2V
Фреквенција (HZ) 20HZ – 20KHZ
Време на мирување – околу 120 часа
Траење на батерија при работа 5-6 часа
Основата за полнење (целосна) обезбедува напојување на слушалките – 8 пати
Во кутијата – 2x слушалки, 1 футрола за полнење, кабел, упатство за употреба, 2 x 2 силиконски уметоци за уши

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .