BUSY Двоен полнач PD/ Q.C 3.0 за во автомобил – 50714

499.00 ден

BUSY Dvoen polnac PD/ Q.C 3.0 za vo avtomobil – 50714
– Истовремено полнете два уреди до 36W
– Оптимизиран со моќност од 18W за полнење на iPhone, iPad, AirPods, телефони со Android и мн. други.
– Безбедносни системи за заштита, дизајниран да одговара на секое возило со приклучок од 12V / 24V