3 во 1 Мфи сертифициран кабел 1.5 м. Busy – 50690

1,049.00 ден

3 vo 1 Mfi sertificiran kabel 1.5 m. Busy – 50690

Супер издржлив кабел, доста отпорен на превиткување.
3 во 1 полнење и синхронизација Ајфон, Микро-USB or USB Тип-Ц конектори
USB 2.0 compatible
Лиценциран чип кој не јавува грешки и 100% безбеден за користење на сите уреди.
Пасува за сите модели како на пр.: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (10.5-inch), iPad Pro (12.9-inch) 2nd Generation, iPad Pro (12.9-inch) 1st Generation, iPad Pro (9.7-inch), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air,iPad mini 2, iPad mini, iPad (5th generation), iPad (4th generation), iPod touch (6th generation), iPod touch (5th generation) and newer models