Лајтнинг (сертифициран) УСБ Кабел 1.8 м. Плетен Busy 50693

799.00 ден

Lightning (certificated mfi) USB Kabel 1.8 m. Braided Busy 50693

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега