Лајтнинг (не сертифициран) кабел ПВЦ Busy 1.2м – 50697

199.00 ден

Lightning (non mfi) USB Kabel 1.2m. PVC Busy 50697

1x Apple Lightning (8-pin) Connector
1x USB ‘A’ male connector
Speed up to 480 mbs
Not Certified

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .

Информации за Добавувачот

  • Store Name: Avto oprema 1
  • Подавница Avto oprema 1
  • Нема рејтинг засега