BUSY Кутија за стерилизација – 13033 (БЕСПЛАТНА ДОСТАВА)

1,990.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

BUSY Kutija za sterilizacija – 13033
– S1 pro ви нуди брза стерилизација за само 1 минута.
– Содржи батерија од 350 мАh за 50 пати употреба со едно полнење.
– Лесен и преносен
– дебелина од 41мм, може да се носи во торба
– Паметен индикатор
За време на дезинфекција, синото светло брзо трепка. Кога дезинфекцијата е завршена, синото светло останува вклучено една минута, а потоа се исклучува.
– Четири ултравиолетови лампи од двете страни испуштаат ултравиолетови зраци со бранова должина од 275-280мм, стапка на стерилизација 99,9%.
– Може да стерилизира маски, мобилни телефони, чаши, монети, часовници, накит и др.
– Големина 200x41x111мм.
– Тежина 303 г.
– Моќ 5v/0,5-2A.
– УСБ интерфејс – Микро УСБ 5 пин.