BUSY Универзален држач 3 во 1 – 50718

499.00 ден

BUSY Univerzalen drzac 3 vo 1 – 50718
✅ Може да се постави на стакло, шалтабла и отворот за вентилација.
✅ Лесен за поставување со нелизгачки стеги, кои ќе го држат вашиот уред цврсто и нема да го оштетат.
✅ Силна лепенка со гел, што го прави држачот побезбеден во споредба со обичните лепенки.