Busy® пренослив безжичен звучник (сив) – 51037

980.00 ден

Busy® Prenosliv bezicen zvucnik (сив) – 51037

Hi-Fi Звучник со димензии од 45mm и 2 звучника за чист и јасен звук
Далечина на звук до 10 метри
Капацитет на батерија 3.7V 2400 mAh
Време на работа (при нормално слушање на музика)- 5 часа
Единечна тежина – околу 558 g
Време на полнење – 3-4 часа
Додатоци – Еден Aux кабел, еден USB кабел и прирачник