Busy® мини безжичен звучник (црвен)- 51036

560.00 ден

Busy® mini bezicen zvusnik (crven) – 51036

Меѓународно подржана технологија
Подржува безжични уреди
Со FM функцијата може да пребарувате радио емитување
Јасен и чист звук
Поддржува микро SD картичка и USB картичка
Емитува Mp3 аудио формат
Поддржува врска со TWS
Издржливост на батеријата до 4 часа