GUMEKS Типски гумени патосници VOLVO XC60 (2018-) – 221745

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Детален опис на производот
Квалитетни гумени патосници за автомобили направени по мерка за VOLVO XC60 (2018-), кои сигурно го штитат подот на вашиот автомобил од нечистотија од чевли. Теписите се изработени од висококвалитетни материјали отпорни на абење и се опремени со нелизгачка завршница на дното.

Гумени патосници VOLVO XC60 (2018-) совршено се лепат на подот на вашиот автомобил. Има подигнат раб околу целиот периметар на сите теписи, што спречува водата и нечистотијата да избегаат во околината. Теписите може лесно да се чистат со вода и вообичаени средства за чистење.

Гумени патосници VOLVO XC60 (2018-)

Нема залиха