GUMEKS Типски гумени патосници Volvo XC 40 (2018) – 221795

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Типски гумени патосници Volvo XC 40 (2018) – 221795

Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
Покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за: Volvo XC 40 (2018-)
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4.3 кг

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .