GUMEX Типски патосници – VW Caddy (2003-2015)

1,070.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski patosnici – VW Caddy (2003-2015)

Црна боја
Фиксација: да – круг
Пакет: комплет од 2 парчиња
Тежина: 2,4 кг