GUMEX Типски гумени патосници – VW Multivan (2019-) – 222185

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – VW Multivan (2019-) – 222185

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 2 парчиња
Тежина: 3,7 кг