GUMEX Типски гумени патосници VW Crafter (2017-) – 221363

1,470.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici VW Crafter (2017-) – 221363

Црна боја
Фиксација: да – оригинал
Пакет: комплет од 3 парчиња
Тежина: 6 кг

Нема залиха