GUMEKS Типски гумени патосници VW Caddy 2020-> – 222395

1,070.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Типски гумени патосници VW Caddy 2020-> – 222395

Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за : VW Caddy 2020->
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 2.8 кг