3D Типски патосник за багажник – VW Touran (2010-2015) – 290150

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

3D Tipski patosnik za bagaznik – VW Touran (2010-2015) – 290150

Материјал: TPE
Фиксација: Не
Пакет: 1
Тежина: 1,7 кг