Гумени патосници Gumex – VW Polo (2001-2009) 213326

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – VW Polo (2001-2009) 213326

Црна боја
Фиксација: да – тркалезна дупка
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,3 кг