Гумени патосници Gumex – VW Passat (1997-2004) 211129

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – VW Passat (1997-2004) 211129

Црна боја
Фиксација: да – тркалезна дупка
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 5,7 кг