Гумени патосници Gumex – VW Golf Plus (2004-2009) 212805

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – VW Golf Plus (2004-2009) 212805

Црна боја
Фиксација: да – тркалезна дупка
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,5 кг