Гумени патосници Gumex – VW Golf IV, Bora, (1997-2002), New Beetle (1998-2002) 211379

1,680.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – VW Golf IV, Bora, (1997-2002), New Beetle (1998-2002) 211379

Црна боја
Фиксација: да – тркалезна дупка
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,5 кг