3D Типски патосник за багажник – Škoda Superb III (2015-) Limousine / Combi – 290071

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

3D Tipski patosnik za bagaznik – Škoda Superb III (2015-) Limousine / Combi – 290071

✅ Висок квалитет, без мирис
✅ Голема издржливост
✅ Дизајнирани по тип на возило

Нема залиха