3D Типски патосник за багажник – Skoda Octavia III Liftback (2013-2019) – 290002

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

3D Tipski patosnik za bagaznik – Skoda Octavia III Liftback (2013-2019) – 290002

Материјал: TPE
Фиксација: Долниот кат
Пакет: 1
Тежина: 1,8 кг