GUMEX Типски гумени патосници – Peugeot 308 14- – 219574

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – Peugeot 308 14- – 219574
Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,3 кг

Нема залиха