Гумени патосници Gumex – Peugeot 107 (2005-2014), 108(2014-) 214784

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – Peugeot 107 (2005-2014), 108(2014-) 214784

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 3,3 кг