GUMEX Типски гумени патосници – Peugeot 208, Corsa F (2019-) – 222404

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – Peugeot 208, Corsa F (2019-) – 222404

Црна боја
Фиксација: да – оригинал
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,31 кг
Големина на пакетот: 670 x 465 x 40 mm