GUMEX Типски гумени патосници Nisan NAVARA 2 ком. (2014->) – 221707

1,200.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Типски гумени патосници Nisan NAVARA 2 ком. (2014->) – 221707

Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
Покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за: Nisan NAVARA (2014->)
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4.7 кг