GUMEX Типски гумени патосници – Mercedes G-class (w464) (2018-) – 222424

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Tipski gumeni patosnici – Mercedes G-class (w464) (2018-) – 222424

Црна боја
Фиксација: да – оригинал
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,4 кг

Нема залиха