GUMEKS Типски гумени патосници Mercedes GLE V167 (2019->) – 222494

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

GUMEX Типски гумени патосници Mercedes GLE V167 (2019->) – 222494

Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
Покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за: Mercedes (W167) GLE-Klasse (2019-); Mercedes (X167) GLS-Klasse (2019-)
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4.0 кг

Детали за достава

Достава за 3-5 работни денови .