Патосници GUMEX за багажник Kia Sportage (2010-) – 290345

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX za bagaznik Kia Sportage (2010-) – 290345

Црна боја
Материјал: TPE
Фиксација: Не
Пакет: 1
Тежина: 1,5 кг