Gumex Типски гумени патосници Hyundai Tucson (2016>) – 219688

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumex Типски гумени патосници Hyundai Tucson (2016>) – 219688
Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
Покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за: Hyundai Tucson (2015-2020); Kia Sportage (2016-)
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,6 кг