GUMEKS Типски гумени патосници Hundai I20 (2020->) – 222737

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
GUMEX Типски гумени патосници Hundai I20 (2020->) – 222737
Специјални типски гумени патосници направени од висококвалитетна гума.
Направени за прецисно и точно вклопување на подот на автомобилот.
Со висок периферен раб и едноставна шема која го штити подот на автомобилот од нечистотија.
Овие патосници се прицврстуваат соодветно и имаат долен слој кој не дозволува лизгање.
Покрај нелизгачкиот слој има и копчиња со кои се прицврстува патосницата за подот.

Дизајнирани за: Hyundai BAYON (2021-); Hyundai i20 (2020-)
Боја: Црна
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4.0 кг