Патосници GUMEX за багажник Honda HR-V (2015) – 290735

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX za bagaznik Honda HR-V (2015) – 290735

Црна боја
Материјал: TPE
Фиксација: Не
Пакет: 1
Тежина: 1,4 кг