Гумени патосници Gumex – Honda Civic (2006-2011), (2012-) HB- Hatchback 214698

1,730.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – Honda Civic (2006-2011), (2012-) HB- Hatchback 214698

Црн Бог
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,9 кг