Патосници GUMEX Ford kuga (2008-) – 220964

1,330.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX Ford Kuga (2008-) – 220964

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 3,7 кг