Гумени патосници Гумекс – Ford Fiesta (2009-) 216164

1,470.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Gumeni patosnici Gumex – Ford Fiesta (2009-) 216164

Црна боја
Фиксација: Не
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,6 кг