Патосници GUMEX Fiat Типо Седан (2016-) – 221036

1,600.00 ден

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Patosnici GUMEX Fiat Tipo Sedan (2016-) – 221036

Црна боја
Фиксација: да
Пакет: комплет од 4 парчиња
Тежина: 4,2 кг