Патосници GUMEX Fiat Добло 2 ком.(2009-2015) – 219882

930.00 ден

Patosnici GUMEX Fiat Doblo 2 kom.(2009-2015) – 219882

Црна боја
Фиксација: бр
Пакет: комплет од 2 парчиња
Тежина: 3 кг

Нема залиха